Choď na obsah Choď na menu

Čírová sa pripravuje na videoklip, s Monikou boli spolužiačky!

4. 3. 2015

Titulnú skladbu k seriálu Divoké kone Kto vie naspievali Mária Čírová a Peter Bažík. Táto skladba ktorá už viac ako milión zhliadnutí na Youtube! Preto sa tvorcovia piesne rozhodli, že k nej nakrútia videoklip, kde budú Mária a Peter jazdiť na koňoch.

 

Ja som pre Divoké kone naspievala jednu pesničku spolu s Peťom Bažíkom. Je veľmi úspešná a obľúbená medzi ľuďmi a plánujeme k nej urobiť videoklip, nakoľko sa blíži milión zhliadnutí na Youtube, tak sme z toho úplne hotoví,“ povedala Mária Čírová

 

Xnnknaju

 

Mária naposledy sedela na koni pred 9 rokmi, takže aby na koni pôsobila prirodzene, musí pred tým absolvovať kondičné jazdy.

 

„Predchádza tomu nejaká kondičná jazda, pretože by sme tam mali s Peťom sedieť na koňoch. Naposledy som na koňovi sedela asi pred 9 rokmi, ale bolo to amatérske jazdenie. Teraz nás čaká tá pravá kondičná jazda, tak som zvedavá, ako mi to pôjde,“ zasmiala sa Čírová

 

Pri kondičnej jazde na seriálovej Kométe (El Niňo) stretla svoju spolužiačku z konzervatória z Bratislavy Moniku Šagátovú. 

 

J3tj1oil

 

Ako prebiehala kondičná jazda Čírovej a Moniku si môžete pozrieť v Sladkom živote z 26.2.2015

 

Uhrosoha

 

Náhľad fotografií zo zložky S Márou Čírovou